Tarihe Mâl Olmuş ve Ünlü Şahsiyetlerin Biyografileri

KimdirKimdir.com

Gökçe Yanardağ Kimdir
Gökçe Yanardağ Kim..

Gökçe Yanardağ (d. 18 Eylül 1975; İstanbul), Türk aktris ve sunucu.

Bir mankenik ajansına bağlı olarak başladığı mankenliği 1991 – 2002 döneminde yapmış olan Yanardağ, 1996 yılında Türkiye güzellik yarışmasına katıldı ve 4. oldu. Aynı yıl Japonya‘da düzenlenen Miss International güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek ilk 10’a girdi.

Güzellik yarışmalarının ardından Deli Divane (1997) dizisinde ilk rolünü oynadı. Ardından çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı. Ayrıca Damak Tadı adlı yemek programını 110 bölüm sunmuş olan Yanardağ, Ocak 2018 itibariyle Hayat Sırları adlı dizide Ayşen Özer karakterini canlandırmaktadır.

Özel yaşamı
Bekâr olan Gökçe Yanardağ, Başak burcudur.

Filmografi

  • Hayat Sırları (2017 – dizi) – Ayşen Özer
  • Kırgın Çiçekler (2015 – dizi) – Seher (Meral’in Annesi)
  • Tatlı Küçük Yalancılar (2015 – dizi)- Asuman
  • Sevdam Alabora (2015 – dizi)- Sevinç
  • Güneşi Beklerken (2013 – dizi) – Tülin
  • Aşk ve Ceza (2010 – dizi) – Nazan
  • Hesaplaşma (2009) – İpek
  • Aşk Yakar (2008) – Müjde
  • Sıla (2006 – dizi) – Esma
  • Aloya (2006 – film) – Aloya
  • Beşinci Boyut (2005 – dizi) – Meltem
  • Kurtlar Vadisi (2005 – dizi) – Aslı
  • Üç Kişilik Aşk (2004 – sinema filmi) – Müge
  • Haziran Gecesi (2004 – dizi) – Selen Sadık
  • Büyük Buluşma (2004 – dizi)
  • Savunma (2001 – dizi)
  • Güz Gülleri (2001 – dizi) – Ayşe
  • Aşk Hırsızı (2001 – dizi)
  • Aşk Aynı Adreste (2000 – dizi) – Esra
  • Deli Divane (1997 – dizi) – Zeliha

Reklam Alanı

Biyografi Detayları
  • Burç: -
  • Meslek: -
  • Doğum Tarihi: -
  • Ölüm Tarihi: -
  • Doğum Yeri: -
  • Ölüm Yeri: -
  • Ekleyen: admin
  • Tarih: 13/01/2018
  • Kategori: Oyuncu,Sunucu
  • Görüntülenme: 45

Reklam Alanı

© Kimdir
%d blogcu bunu beğendi: